Kontakta Myshörnan innan du returnerar några varor.
Retur Policy

 Kontakta alltid Myshörnan innan du returnerar några varor..

    Kontrollera alltid försändelsen så att den inte innehåller fel produkter eller skadat gods. Vid returer, kontakta Myshörnan och beskriv felet.


Returvillkor

Du kan returnera varorna inom 30 dagar efter leverans. Den returnerade produkten måste vara i säljbart skick. Om produkten är skadad eller använd ersätts den inte. Se till att bifoga kontaktinformation med returförsändelsen och om möjligt leveransnummer. Se till att du får ett kvitto och ett ID-nummer för försändelsen från utlämningsstället, eftersom det då blir lättare att spåra.

Myshörnan återbetalar det belopp du lagt ut. Om du betalat med faktura, behöver vi ett bankkontonummer att överföra pengarna till. Det enklaste sättet är att mejla fakturan till oss med en kort beskrivning om vad saken gäller.


Returnering av försändelse

 Om en returnerad vara är skickad från utlandet, markera försändelsen "returnerat gods"', för att undvika onödiga extra kostnader. Myshörnan är INTE ansvarig för några tullavgifter. Alla sådana extra avgifter är kundens ansvar.


Vill du byta till annan storlek/färg av samma produkt?

 Mejla oss, uppge din kundinformation, och meddela oss att du kommer returnera produkten och den storlek/färg du vill byta till istället.


Vill du byta till en annan produkt?

Returnera din vara och skicka ett mejl och tala om vilken vara du vill ha istället.


Fraktskada

Om försändelsen kommer bort eller blivit skadat under transporten, kontakta oss och meddela detta omgående.


Ej uthämtade försändelser

För försändelser som inte är hämtade inom 14 dagar, tar Myshörnan ut en avgift för retur och fraktkostnader.

Vid frågor kontakta oss: info@hemmamys.se